Mit tegyek, ha pályázni szeretnék?

Ha Ön szeretné kihasználni ezt az egyedülálló pályázati lehetőséget, kérem írjon nekünk egy e-mailt. (kiralypalyazo@gmail.com vagy napelempalyazatunk@gmail.com) címre.

Tekintettel a teljes on-line ügyintézésre és a vírus veszélyre, úgy alakítottam ki a pályázati rendszerünket, hogy minden tennivalót -kivéve egy postai utat- el tudjunk végezni az internet igénybevételével.

Az e-mailre válaszolva csatolmányként elküldjük Önnek a Megbízási Szerződést és a Meghatalmazást. A Megbízási Szerződés már általam alá lesz írva, ha Ön is aláírja, létrejött közöttünk a megbízási jogviszony. Kérem, hogy két tanúval hitelesítse az aláírását. A meghatalmazást aláírás nélkül csatolom, mivel annak eredetiben kell a rendelkezésemre állnia. Ezt is alá kell íratni két tanúval és mindkét okiratot postai úton juttassa el hozzám. (Király Pályázatíró Iroda 4200 Hajdúszoboszló, Kossuth u. 47. sz.)

Ezt követően kap tőlem egy e-mailt, amiben pontosan leírom, hogy milyen adatokra van szükségem a pályázat mellékleteihez, és csatolom, a már általam is aláírt Meghatalmazást. A kért adatokat a lehető leggyorsabban küldje el e-mailben, mert sajnos elég rövid a rendelkezésünkre álló idő. Önnek az adatok megadását, okmányok beszkennelését követően nincs más teendője, az összes többi munkát én végzem el. 

Jelentkezni fog Önnél a kivitelező cég munkatársa, aki elkészíti az ingatlan Megfelelőségi Bizonyítványát. Ezzel a szakemberrel kell összeállítaniuk az elvégzendő munkálatok mennyiségét, értékét. Vagy Ő, vagy egy másik szakember elkészíti az épület Energetikai Bizonyítványát. 

Ön pályázhat egy olyan napelem rendszerre, mellyel ki tudja váltani a villanyszámláját. Ennek maximális értéke 2,9 millió forint lehet.

Lényegesen nagyobb megtakarítást érhet el, ha a fűtéskorszerűsítésre is pályázik. Ebben az esetben kap egy 5 KW-os napelem rendszert, egy max. 14 KWh akkumulátor tároló egységet, egy max. 12 KW. teljesítményű hőszivattyút és 2,4 millió forint értékben kicserélheti a nyílászáróit. Ez lényegesen nagyobb, 11,3 millió forintos támogatást jelent. Ha ezt a műszaki megoldást választja, nemcsak a villanyszámlája, hanem a fűtés számlája is lenullázódik és az ingatlan értéke 11 millió forinttal emelkedik! 

A szakemberek átadják részemre az így elkészült dokumentumokat, melyeket csatolok a pályázati anyaghoz, és benyújtom a pályázatot.

A pályázat eredményéről e-mailben kap értesítést, majd rövidesen megkezdődik a kivitelezés. Az energetikai munkálatok (a napelemes rendszer létesítéséhez szükséges jogszabályi és műszaki alapkövetelmények teljesítése, ezen belül három fázisú mérőhely kialakítása, mérőhely szabványosítása, hálózati teljesítmény bővítése, mérőóra cseréje, ingatlanon belül az elektromos hálózat mérőhely és a napelemes rendszer közötti, szükség szerinti bővítése;) díjának a fedezésére a támogatási összeg 13%-nak az erejéig előleget igényelhetünk. 

Kezdőlap

Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!