Tisztelettel köszöntöm Önt, Kedves Olvasó, Király Antal vagyok, Hajdúszoboszlói pályázatíró, projekt menedzser.

Köszönöm, hogy meglátogatta tájékoztató jellegű oldalamat, kérem, figyelmesen olvassa el minden menüpontját, mivel sok-sok millió forintos támogatás megszerzése múlik rajta.

Három évtizedes pályafutásom alatt több száz pályázatot írtam, nagyon sokat menedzseltem, így eddigi munkásságom feljogosít arra, hogy nyugodt szívvel kijelentsem:

ez a jelenlegi napelem pályázat a legjobbak közül való!

Nemcsak abban ritka, hogy a támogatás mértéke 100%, hanem abban is, hogy négyfordulós!

Az egyértelmű, pontrendszeres értékelés objektívvé teszi a bírálatot.

A pontrendszer alapján előnyben vannak a többgyerekes családok, a fejlesztendő, vagy kedvezményezett járásokban lakók.

A 100%-os támogatás ellenére is szükséges néhány százezer forinttal rendelkeznie annak, aki pályázatíróval szeretné elkészíttetni a pályázatot, mert ellenkező esetben nincs esélye a támogatás elnyerésére.

Sokat töprengtem, hogy hogyan tudnék az én szakmai felkészültségemmel és rutinommal segíteni azoknak, akiknek nincs pénzük a pályázatíróra.

Közel a 70. életévemhez engem már nem a jövőm anyagi biztosítása vezérel, hanem sokkal inkább a szakmai kihívások, e jelenlegi probléma megoldása és az önzetlen segítségnyújtás azok számára, akik még az életpályájuk elején vannak.

Végül is sikerült kidolgoznom egy olyan pályázati konstrukciót, melyben minden fél jól jár, a pályázók kockázatmentesen, anyagi ráfordítás nélkül, sikeresen részt tudnak venni a pályázaton.

Kezdőlap

Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!