Kik pályázhatnak?

A következőkben azokról a feltételekről szólok, melyekkel a pályázónak rendelkeznie kell ahhoz, hogy pályázhassanak és én vállalni tudjam a díjmentes, csak sikerdíjas (részletfizetéses) pályázatírást.

Személyi feltételek:

- magyar állampolgárság

- adóigazolvány megléte

- nincs 60 napnál régebbi lejárt köztartozás (NAV tartozás)

- az adott ingatlan tulajdonosainak a 2020 évi bruttó jövedelme átlagban nem haladta meg a 4.850.000,- Ft.-ot (Például: Az egyik tulajdonos évi 3.900.000,- Ft.-ot, a másik 5.400.000,- Ft-ot keres bruttóban, ami összesen 9.300.000,- Ft. Ezt elosztjuk a tulajdonosok számával, vagyis kettővel, így az átlagjövedelem 4.650.000,- Ft., ami alatta van a 4.850.000,- Ft.-os határnak, így valamelyikőjük pályázhat)

- a pályázó állandó lakhelye a pályázattal érintett ingatlanban van

- a pályázó tulajdonában vagy résztulajdonában van az ingatlan 2021 augusztus 30.-ai állapot szerint

- az ingatlanban 2021 augusztus 30.-án kettő, három, vagy több 18. életévét be nem töltött kiskorú van bejelentkezve ( A közös háztartásban élő gyermek száma vehető figyelembe. A gyermekek állandó lakhelyét lakcímkártya benyújtásával szükséges igazolni. A vér szerinti gyermek mellett a nevelt gyermek is figyelembe veendő ennél a szempontnál, ha az állandó lakcíme ugyanott van.)

Az ingatlannal szemben támasztott követelmények:

- az ingatlan a kedvezményezett, vagy fejlesztendő járásban van (ezt a járások besorolása menü pontban tudja ellenőrizni)

- az ingatlan átalakítás nélkül alkalmas a napelem rendszer fogadására (a legtöbb ingatlan alkalmas, de pl. a 40x40-es palatetőre nem vállalják a felhelyezést)

- az ingatlan nyílászáróinak kevesebb mint fele műanyag, vagy 3 rétegű üveg (ha több, akkor az csak napelem rendszerre pályázhat, fűtéskorszerűsítésre nem)

- az ingatlan tulajdoni lapján nincs per feljegyzés, vagy végrehajtási cselekmény (hiteltartozás miatti jelzálog jog lehet)

A pályázónak meg kell ismernie és el kell fogadnia a közöttünk létrejövő megbízási szerződést.


Kezdőlap

Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!